İstanbul Kıraathaneci Kahveci ve İçkisiz Gazinocular Esnaf Odası

Kahveciler odası başkanımız Serdar ERŞAHİN Yen'i dönemde Türkiye kahveciler federasyonu yönetime seçilmiştir.

Federasyon başkanımız Murat AĞAOĞLU ve yönetime hayırlı olsun…

İstanbul Kıraathaneci Kahveci ve İçkisiz Gazinocular Esnaf Odası

Kahveciler odası başkanımız Serdar ERŞAHİN Yen'i dönemde İstanbul Esnaf Sanatkar ve Odalar Birliği yönetimine seçilmiştir.

İSTESOB başkanımız Faik YILMAZ ve yönetimine hayırlı olsun…

İstanbul Kıraathaneci Kahveci ve İçkisiz Gazinocular Esnaf Odası

"Kredi ve desteklerde esnaf ayrımı yapılmamalı"

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Kahveciler, kıraathaneciler, çay ocağı ve internet kafe işletmecileri, KOSGEB kredilerinden faydalanamıyor. Esnaf ayrımı yapılmasını kesinlikle istemiyoruz." ifadesini kullandı. Palandöken, yazılı açıklamasında, faizsiz kredi ve desteklerden tüm esnafın faydalanmasının önünün açılmasını istedi.

İstanbul Kıraathaneci Kahveci ve İçkisiz Gazinocular Esnaf Odası

04.04.2018 Tarihinde Esnaf Sorunları ile İlgili Gümrük Tic.Bakanı Bülent TÜFENKÇİ ile Makamında Görüşüldü.

Bağcılar Kaymakamı Mustafa ELDİVAN’I Ziyaret

Gümrük Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi Ziyareti

İstanbul Kıraathaneci Kahveci ve İçkisiz Gazinocular Esnaf Odası

İSTESOB ailesi her zaman olduğu gibi bayramda da bir araya geldi. Bayramın 2. Günü İSTESOB’un İncirli’deki merkezi, oda başkan ve yöneticileriyle doldu. Keyifli anların yaşadığı bayramlaşma töreninde teşkilat temsilcileri, bayram sevincini beraber yaşadılar. Bayramlaşma törenine katılan esnaf temsilcileri, bayramın ülkemize huzur ve bereket getirmesi dileklerini paylaştılar.

Yaklaşık iki saat süren bayramlaşma merasimine, İSTESOB Başkan Vekilleri Mustafa Uzun, Mesut Şengün ve duayen başkanlardan Hüsnü Çınar da katılım gösterdi.

İstanbul Kıraathaneci Kahveci ve İçkisiz Gazinocular Esnaf Odası

Saygı Değer üyelerimiz Mübarek Ramazan Ayının Rahmeti ve Bereketini paylaşmak birlik,beraberlik ve dayanışmamızı daha güçlendirmek adına 17.06.2016 Tarihinde iftar yemeğimizi onurlandırmanızı saygılarımızla arz ederiz.Yönetim ve Denetim Kurulu Adına Başkan Serdar ERŞAHİN ADRES: The president Hotel Tiyatro cad. No:25 Beyazıt/Fatih Lütfen katılım teyidinizi 09.06.2016 perşembe günü mesai bitimine kadar 212 531 27 04 -533 48 61 e bildiriniz.

RESİM GALERİSİ